Stranica: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Aktivacija-Deaktivacija  (Read 680 times)
0 Članova and 1 Gost are viewing this topic.
Viking

Tech crew
*

Shy Member
Poruka: 63
Moć reputacije: 1
Viking nema ni krila ni perja.
« ,: Tra 14, 2010, 15:20:30 »

Banalnost,ali vise ne mogu naci na stranici LOFC koliko mi je aktivacija ostalo,dali netko zna gdje se to preselilo?

Za LOFC2 uredno mi pise Key,ali koliko se sjecam nekad je navodilo i koliko mi je preostalo aktivacija.

Drugo pitanje:
Posto imam i LOFC i LOFC2 instalirano na vise racunala i na vise operativnih sistema dali je moguce deaktivirati LOFC na jednom i licencu prebaciti (aktivirati na drugom racunalu/operativnom sistemu?

Dakle LOFC imam aktiviran pod Vistom,ali u dual bootu imam i win7.
Dali je moguce deaktivirati LOFC na visti i aktivirati ga na win7?

Ili je jedini nacin platiti jos koju licencu pa "mir u kuci"
Prijavljen
BabaLooey

God Member
Poruka: 1.582
Moć reputacije: 37
BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!
« Odgovori #1 ,: Tra 14, 2010, 15:51:22 »

Za LOFC nisam nikad znao postupak, pa tu ne mogu pomoći.
Najbolje bi bilo službeno pitati na ED forumu (što ja ne mogu, jer ako mi odgovore, neme gdje provjeriti, pa se samo igramo pokvarenog telefona, osim ako možeš pričekati koji dan).
http://forums.eagle.ru/forumdisplay.php?f=38

Za FC2 piše samo u trenutku aktiviranja i deaktiviranja. Opet, koliko ja znam.

Instalacija FC2 nije vezana uz šifru, nego je aktivacija vezana uz šifru. Dakle, možeš instalirati, ali ne možeš pokrenuti. A aktivacija ovisi o hardveru u kombinaciji s OS. Samim time, jedna šifra ne može biti istovremeno aktivirana na nekoliko PC+OS.

Pričekaj dok ne izađe DVD, koji je najavljen za svibanj. Nadam se da će on imati provjeru diska, umjesto internetske metode. To još nije definitivno objavljeno.

PS - da pitam, želiš li ti prebaciti licencu s jendog na drugi PC/OS ili koristiti na obadva?
« Last Edit: Tra 14, 2010, 15:55:21 napisao BabaLooey » Prijavljen

Odlikovanja
Odlikovanja    Iznimni pothvati u održavanju živosti foruma i više od 200 objavljenih poruka Za časnu i uzornu službu od prve godine foruma i objavljivanje 200 poruka Sudjelovanje na LAN letenju 28. 08. 2010. Priznanje za sudjelovanje u svim kolima lige Priznanje za uspješnost veću od 50% Priznanje za osvojeno 2. mjesto u ukupnom poretku po učinkovitosti Priznanje za sudjelovanje u najmanje 10 ligaških susreta Iznimno junački i požrtvovani čin u borbi ili izravnoj ratnoj opasnosti Djelovanje na lokalnoj i međunarodnoj prepoznatljivosti hrvatskih letača Sudjelovanje u međunarodnim letačkim susretima Osobiti doprinos razvitku i ugledu foruma  i dobrobiti njegovih članova
Viking

Tech crew
*

Shy Member
« Odgovori #2 ,: Tra 14, 2010, 15:57:57 »

Hvala,na odgovoru i pretpostavljao sam da kod deaktivacije "skine" podatke oko invajrmenta gdje je bio instaliran,tako da ga reaktivirati mozes jedino na istom stroju i OS-u.
Prijavljen
BabaLooey

God Member
BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!
« Odgovori #3 ,: Tra 14, 2010, 16:51:41 »

Malo sam pogledao opise pa je otprilike ovako:

Imaš šifru pa s njom aktiviraš.
Možeš promijeniti određene dijelove hardvera. Svaki komad nosi određeni broj "bodova". Mislim da CPU i OS nose 100%, tj kod njihove promjene moraš ponovo aktivirati. TJ, nije ti potrebna nova šifra.

Nova šifra je potrebna kad potrošiš sve aktivacije. Tada od ED možeš dobiti novu šifru (pod uvjetom da predočiš dokaz kupnje, a mislim da je dovoljno poslati e-poštu s adrese kojom si kupio FC2, nisam vidio da su ikad gnjavili onog tko im se uredno obrati).

Da ne bi bezveze trošio aktivacije - i time lakše dobio novu šifru ako zatreba - prvo deaktviraj.

Jedan tip veli da za DCS može vrtiti na istom PC iz dvs OS, ali treba jedna aktivacija za svaki OS, tako da mi nije jasno:
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=51805

Također, aktiviraj kao "administrator" PC-a, a ne kao "korisnik" jer postoje komentari da prvo aktiviranje kao korisnik istovremeno aktivira i kao administrar, ergo troši dvije aktivacije:
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=51729

Postavit ću tamo par pitanja, pa pričekaj....

< ------         ------ >
  spojene poruke
< ------         ------ >

Ovdje su mi odgovorili:
http://forums.eagle.ru/showthread.php?p=879723#post879723

Ukratko, može se na jednom PC s jednom šifrom za dva OS (daul boot), ali moraš u svakom OS posebno aktivirati. Doduše, to mi je odgovorio korisnik DCS, kog kojeg je možda drukčije?
Jer, pitam se je li moguće dvaput za redom aktivirati, ako se ne deaktivira? Pogeldaj ovu gornju temu, možda će tebi biti jasnije.
« Last Edit: Svi 17, 2010, 20:42:19 napisao ZB Admin » Prijavljen

Odlikovanja
Odlikovanja    Iznimni pothvati u održavanju živosti foruma i više od 200 objavljenih poruka Za časnu i uzornu službu od prve godine foruma i objavljivanje 200 poruka Sudjelovanje na LAN letenju 28. 08. 2010. Priznanje za sudjelovanje u svim kolima lige Priznanje za uspješnost veću od 50% Priznanje za osvojeno 2. mjesto u ukupnom poretku po učinkovitosti Priznanje za sudjelovanje u najmanje 10 ligaških susreta Iznimno junački i požrtvovani čin u borbi ili izravnoj ratnoj opasnosti Djelovanje na lokalnoj i međunarodnoj prepoznatljivosti hrvatskih letača Sudjelovanje u međunarodnim letačkim susretima Osobiti doprinos razvitku i ugledu foruma  i dobrobiti njegovih članova
Viking

Tech crew
*

Shy Member
« Odgovori #4 ,: Tra 15, 2010, 09:48:34 »

Pono hvala BabaLooey,

Kako sam gore opisao problem necu ponovno,ali eto moze nekom biti korisnoukoliko se suoci sa slicnim problemom.

Dakle LOFC (ne LOFC2) imam instaliran na dva racunala s tim da na racunalu "1" imam i pod vistom i pod win7,na racunalu "2" samo pod XP-om.

Posto racunalo "2" ne koristim cesto pokusao sam deaktivirati na njemu LOFC te aktivaciju iskoristiti na racunalu "1"...ne moze,sto mi nije bas jasno zasto jer su sve tri instalacije aktivirane istim kljucem,ali u dubioze ne bih ulazio.

Medjutim deaktivirajuci LOFC pod vistom i reaktivirajuci pod win7 na istom racunalu...moze.

Nemojte me pitati zasto imam toliko instaliranih LOFC-a jer je to tuzna prica-tuzan zavrsetak,  Grin

I na kraju kao opsesivno-kompulsivni korisnik Lockon serijala danas kupujem jos aktivacija  Grin Grin Grin ...nek se nadje.
Prijavljen
BabaLooey

God Member
« Odgovori #5 ,: Tra 15, 2010, 10:02:16 »

Am, da, FC1 not FC2, krivo sam pročitao, ali mislim da bi princip trebao biti isti.
A čuj, malo tko će više letjeti na Fc1... ne?
Prijavljen

Odlikovanja
Stranica: [1]
  Ispis  

Kreni na:  

Teamspeak 3 tsviewer
TeamSpeak 3 podaci ->OVDJE<-
Poslužitelj za članove foruma.
Koristite isti nadimak kao na forumu.

On-line stats
Last 10 Shouts:
Danas at 14:46:26
Rain hoćeš letit?
Ruj 09, 2010, 22:56:59
Eagle, odi odigraj s Thunderom
Ruj 09, 2010, 22:21:18
frag, neš mi uletilo za sutra, nemrem večeras letiti Tongue
Ruj 09, 2010, 22:07:44
cro dino, argonaut i ostali fantomi koji spilaju il2 ajmo na ts Smiley Smiley Smiley
Ruj 09, 2010, 21:40:15
Baba, TS?
Ruj 09, 2010, 19:59:00
 kad opet neće nitko odoh ja za  Milano pa u Monzu pa na utrku F1 pa se vidimo i čujemo za 4-5 dana
Ruj 09, 2010, 19:23:43
ajde, izazivam SVE !
Ruj 09, 2010, 18:02:58
issati, spalit ću od ovih pravila Tongue
Ruj 09, 2010, 16:03:23
Najnovije
napisao BabaLooey
[Danas at 20:37:13]

napisao BabaLooey
[Danas at 20:30:50]

[Danas at 16:34:45]

[Danas at 15:08:12]