vezani događaj
Stranica: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: FC 2 Turnir 2v2  (Read 1092 times)
0 Članova and 1 Gost are viewing this topic.
=CVFS=Knor
PERO, jebote jesi to ti?

Navigacija je moje drugo ime
1st CVFS
*

Active Member
Poruka: 332
Moć reputacije: 11
=CVFS=Knor bi mogao i poletjeti jednog dana...=CVFS=Knor bi mogao i poletjeti jednog dana...=CVFS=Knor bi mogao i poletjeti jednog dana...=CVFS=Knor bi mogao i poletjeti jednog dana...
« Odgovori #16 ,: Lip 09, 2010, 21:33:59 »

Dragi moji kolege želite li vi da mi ovaj turnir odigramo ili ne? Ak se ne dogovorimo do nedelje zatvaram natjecanje. Možda sada ispada da serem i da sam naporan ali stvarno želim malo pokrenut stvari pa imajte razumijevanja. Javite mi za rundu 1 i 2 kad vam odg termini.
HVALA
Prijavljen

Odlikovanja
Odlikovanja    Za časnu i uzornu službu od prve godine foruma i objavljivanje 200 poruka Iznimni pothvati u održavanju živosti foruma i više od 200 objavljenih poruka Položen prijemni ispit CVFS-a
Shark

Devoted Member
Poruka: 574
Moć reputacije: 0
Shark je malo ozloglašen.
« Odgovori #17 ,: Lip 09, 2010, 21:39:50 »

Meni odgovara petak i mogli bi turnir odrađivati vikendom...jer nas nema preko tjedna
Prijavljen
Odlikovanja
Odlikovanja    Za časnu i uzornu službu od prve godine foruma i objavljivanje 200 poruka Iznimni pothvati u održavanju živosti foruma i više od 200 objavljenih poruka Priznanje za sudjelovanje u najmanje 2 ligaška susreta
=CVFS=Solar

Squad Commander
1st CVFS
*

Modest Member
Poruka: 293
Moć reputacije: 7
=CVFS=Solar počinje vonjati na kerozin.=CVFS=Solar počinje vonjati na kerozin.=CVFS=Solar počinje vonjati na kerozin.
« Odgovori #18 ,: Lip 09, 2010, 22:16:26 »

Vikend, bilo koji dan.
Prijavljen

Odlikovanja
Odlikovanja    Za časnu i uzornu službu od prve godine foruma i objavljivanje 200 poruka Iznimni pothvati u održavanju živosti foruma i više od 200 objavljenih poruka Aktivni član 2 godine Instruktor na lovačkim zrakoplovima Priznanje za uspješnost veću od 50% Priznanje za sudjelovanje u svim kolima lige Priznanje za sudjelovanje u najmanje 10 ligaških susreta Priznanje za osvojeno 1. mjesto u ukupnom poretku po učinkovitosti
=CVFS=Zilos

1st CVFS
*

Active Member
Poruka: 339
Moć reputacije: 6
=CVFS=Zilos jedva zna što je avion.=CVFS=Zilos jedva zna što je avion.
« Odgovori #19 ,: Lip 09, 2010, 22:48:36 »

nedjelja sigurno, subota teško.
Prijavljen

Odlikovanja
Odlikovanja    Iznimni pothvati u održavanju živosti foruma i više od 200 objavljenih poruka Za časnu i uzornu službu od prve godine foruma i objavljivanje 200 poruka Aktivni član 2 godine Instruktor na lovačkim zrakoplovima Priznanje za uspješnost veću od 50% Priznanje za osvojeno 3. mjesto u ukupnom poretku po učinkovitosti Priznanje za sudjelovanje u najmanje 2 ligaška susreta
=CVFS=Goran_VU

Tko vrijedi leti, tko leti vrijedi, tko ne L ne V
1st CVFS
*

Modest Member
Poruka: 280
Moć reputacije: 9
=CVFS=Goran_VU počinje vonjati na kerozin.=CVFS=Goran_VU počinje vonjati na kerozin.=CVFS=Goran_VU počinje vonjati na kerozin.
« Odgovori #20 ,: Lip 10, 2010, 10:27:54 »

A ja pak skroz nepouzdan vikendom ....  pasmater
Prijavljen

Odlikovanja
Odlikovanja    Položen prijemni ispit CVFS-a Iznimni pothvati u održavanju živosti foruma i više od 200 objavljenih poruka
=CVFS=Knor
PERO, jebote jesi to ti?

1st CVFS
*

Active Member
=CVFS=Knor bi mogao i poletjeti jednog dana...=CVFS=Knor bi mogao i poletjeti jednog dana...=CVFS=Knor bi mogao i poletjeti jednog dana...=CVFS=Knor bi mogao i poletjeti jednog dana...
« Odgovori #21 ,: Lip 10, 2010, 12:20:18 »

Najavljeni novi termini pa pogledajte. Jel može netko stavit sliku karte(misije) ili nek meni pošalje misiju pa ću je ja stavit.
Prijavljen

Odlikovanja
Odlikovanja    Za časnu i uzornu službu od prve godine foruma i objavljivanje 200 poruka Iznimni pothvati u održavanju živosti foruma i više od 200 objavljenih poruka Položen prijemni ispit CVFS-a
=CVFS=Goran_VU

Tko vrijedi leti, tko leti vrijedi, tko ne L ne V
1st CVFS
*

Modest Member
Poruka: 280
Moć reputacije: 9
=CVFS=Goran_VU počinje vonjati na kerozin.=CVFS=Goran_VU počinje vonjati na kerozin.=CVFS=Goran_VU počinje vonjati na kerozin.
« Odgovori #22 ,: Lip 10, 2010, 13:08:36 »

Evo karte ...
Attached files Thumbnail(s):
Prijavljen

Odlikovanja
Odlikovanja    Položen prijemni ispit CVFS-a Iznimni pothvati u održavanju živosti foruma i više od 200 objavljenih poruka
=CVFS=Thunderhawk

1st CVFS
*

Starter Member
Poruka: 162
Moć reputacije: 2
=CVFS=Thunderhawk nema ni krila ni perja.
« Odgovori #23 ,: Lip 10, 2010, 14:20:45 »

Meni je svejedno jedino me nema od 22. do 27.06.
Prijavljen

=CVFS=Knor
PERO, jebote jesi to ti?

1st CVFS
*

Active Member
« Odgovori #24 ,: Lip 18, 2010, 10:33:09 »

ODGOĐENO DO DALJNJEG

Hvala svima koji su podržavali turnir a posebno Babi koji mi je pomogao uredit i vodit ionako zbrkane teme.
« Last Edit: Lip 18, 2010, 10:36:34 napisao =CVFS=Knor » Prijavljen

Odlikovanja
BabaLooey

God Member
Poruka: 1.582
Moć reputacije: 37
BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!
« Odgovori #25 ,: Lip 18, 2010, 12:01:40 »

hvala na zahvali, ali bilo bi mi draže da je zahvaljeno nekom tablicom rezultata.
teško je, a ne olakšava ako imaš osjećaj da ideš drugima na živce jer umjesto da ih uspiješ motivirati, kao da se ljute na tebe.

mislim da bi bilo lijepo da se ostali jave s kojom lijepom riječi podrške za Knora koji se toliko trudio Smiley
a nije se trudio za samog sebe jer bi otišao drugdje da je sebičan.
Prijavljen

Odlikovanja
Odlikovanja    Za časnu i uzornu službu od prve godine foruma i objavljivanje 200 poruka Iznimni pothvati u održavanju živosti foruma i više od 200 objavljenih poruka Sudjelovanje na LAN letenju 28. 08. 2010. Priznanje za sudjelovanje u svim kolima lige Priznanje za sudjelovanje u najmanje 10 ligaških susreta Priznanje za uspješnost veću od 50% Priznanje za osvojeno 2. mjesto u ukupnom poretku po učinkovitosti Osobiti doprinos razvitku i ugledu foruma  i dobrobiti njegovih članova Iznimno junački i požrtvovani čin u borbi ili izravnoj ratnoj opasnosti Djelovanje na lokalnoj i međunarodnoj prepoznatljivosti hrvatskih letača Sudjelovanje u međunarodnim letačkim susretima
Shark

Devoted Member
Poruka: 574
Moć reputacije: 0
Shark je malo ozloglašen.
« Odgovori #26 ,: Lip 18, 2010, 13:10:22 »

Hvala Knoru i BabaLooeyu  thumbsup1

Turnir će biti održan nakon godišnjih sa mjesečnim rasporedom letenja i znat će se dan,vrijeme i parovi...
Prijavljen
Odlikovanja
Odlikovanja    Za časnu i uzornu službu od prve godine foruma i objavljivanje 200 poruka Iznimni pothvati u održavanju živosti foruma i više od 200 objavljenih poruka Priznanje za sudjelovanje u najmanje 2 ligaška susreta
=CVFS=Besmrtni

Vazno je umrijeti mlad - sto kasnije.
1st CVFS
*

Modest Member
Poruka: 289
Moć reputacije: 13
=CVFS=Besmrtni samo što nije pokrenuo motore.=CVFS=Besmrtni samo što nije pokrenuo motore.=CVFS=Besmrtni samo što nije pokrenuo motore.=CVFS=Besmrtni samo što nije pokrenuo motore.=CVFS=Besmrtni samo što nije pokrenuo motore.
« Odgovori #27 ,: Lip 18, 2010, 13:20:53 »

KNORIĆ svaka ti dala na trudu
eto nemoj biti sfrustriran zbog toga što se ovo nije ostvarilo iz prvog pokušaja
valjda će na jesen biti bolje i svi igrači malo ozbiljnije shvatiti ovaj turnir
isto je i s moje strane ja sam otkazao međunarodne mečeve do daljnjeg jer je očito da se nemogu skupiti niti 4 igrača za jedno kolo a kamoli 6 i više za međunarodni meč pa tako tamo negdje iza ovih svih godišnjih odmora  budemo pokušali ponovno
a ako i nebudemo ni tada mogli nikako spojit kraj s krajem uvijek imamo server pa možemo letjet ko i do sad
drži se i ne gubi nadu
5 iz zalaganja thumbsup1
Prijavljen

Odlikovanja
BabaLooey

God Member
BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!
« Odgovori #28 ,: Lip 18, 2010, 14:01:01 »

Problem je kaj ne doživljavate obaveze koje ste preuzeli.

Ako ste se prijavili na nekaj, onda se toga pridržavajte ili se odjavite. To je jedino fer prema drugima.
Ovako, samo radite budalu od onih koji su zaintersirani. Drugi računaju na vas, a onda izvise.
Onda dođe netko novi i vidi da ovi ovdje stalno imaju pametnija posla i onda taj ode. Ne ostavlja se dobar dojam na taj način.
Zezni mi jednom, oprostit ću ti. Zezni me dvaput, onda si onda-ću-ja-tebe.

Knor je predložio turnir i svi ste bili oduševljeni. Sad odjednom ima pun kufer drugih i važnijih stvari. OK, shvaćam da se nekom neš dogodi NEPREDVIĐENO. Da bi riječ rekao. Ali, zar su godišnji odmori i svjetska prvenstva nepredviđeni događaji?!?

Nije prvi put da se neš organizira i da se u zadnji tren otkazuje jer većina nije u stanu ispuniti obaveze koje su preuzeli.

Samo se priča da treba izraditi raspored - pa napravi ga već jednom.

A prvo napravite raspored kad se neće letjeti, npr, godišnji, novogodišnji, božićni, svjetska prvenstva u skijanu, nogometu, vaterpolu, rukometu, košarci, pokeru, bilijaru, make-overu.... jada-jada-jada i ostalom po čemu sam poznat da me ne zanima.

Onda popunite kalendar s takvim događajima, rasporedom epizoda kućanica i slično, tako da oni koje zanima tema ovog foruma znaju za onih 10 dana kad je ostalima dosadno i kad nema ničeg na RTL-u.

Napravio sam forum za letenje. Ne znam gdje je forum za prazna obećanja, nogomet i kućanice i ne zanima me.
Ovako ispada da jedanput godišnje dođe JEDAN čovjek kojeg zanima tema ovog foruma, a onda ostatak ekipe sabotira apatijom. Ne NAMJERNO (da bar!), nego APATIJOM.

Na vas se računalo Sad
Prijavljen

Odlikovanja
Odlikovanja    Za časnu i uzornu službu od prve godine foruma i objavljivanje 200 poruka Iznimni pothvati u održavanju živosti foruma i više od 200 objavljenih poruka Sudjelovanje na LAN letenju 28. 08. 2010. Priznanje za sudjelovanje u svim kolima lige Priznanje za sudjelovanje u najmanje 10 ligaških susreta Priznanje za uspješnost veću od 50% Priznanje za osvojeno 2. mjesto u ukupnom poretku po učinkovitosti Osobiti doprinos razvitku i ugledu foruma  i dobrobiti njegovih članova Iznimno junački i požrtvovani čin u borbi ili izravnoj ratnoj opasnosti Djelovanje na lokalnoj i međunarodnoj prepoznatljivosti hrvatskih letača Sudjelovanje u međunarodnim letačkim susretima
=CVFS=Thunderhawk

1st CVFS
*

Starter Member
Poruka: 162
Moć reputacije: 2
=CVFS=Thunderhawk nema ni krila ni perja.
« Odgovori #29 ,: Lip 18, 2010, 14:30:05 »

Dobro. Ok. Sve pet.
Znam da se Knor potrudio oko ovog turnira i meni je žao da to nije išlo iz prve ali sam siguran da će na jesen biti odrađen. Po mom mišljenju trebalo bi napraviti raspored svih mečeva i dati na raspravu i eventualne korekcije. Zatim u pravilima odrediti da se meč može zbog neodgodivih obveza odgoditi jedamput. To je to. Mislim da se negdje treba povući crta. Odgodu treba javiti na vrijeme (recimo tjedan dana prije). Ukoliko se meč odgodi po drugi put, tim zbog čijeg je igrača došlo do propuštanja meča gube meč (treba odrediti s koliko bodova). Ukoliko se ne javi ta prvu odgodu na vrijeme tim zbog čijeg je igrača došlo do odgode gubi meč.
Što se tiče ovog što Baba govori slažem se donekle. Svi mi imamo svoj žibot, svoj raspored, neki svoje obitelji i djecu. Svatko je organizirao svoj život kako mu najbolje paše. Osnovo je pravilo: First real life than virtual!
Drugo, netko ima i druge interese. Zašto ne?! Postoji raspored, postoje pravila pa tko voli...
Prijavljen

BabaLooey

God Member
« Odgovori #30 ,: Lip 18, 2010, 16:24:11 »

No, da, tako je.
Nije fer prema ozbiljnima da oni izvise i mislim da bi neozbiljne trebalo kazniti negativnim rezultatom ili kako se već dogovorite.

Svi imaju svoje privatne obaveze, ali ako ne možeš nešto dodatno, pa onda to fino reci svima i bok. Više cijenim one koji se nisu ni prijavili (a bilo je i prethodnih natjecanja), nego kad se prijave, a onda se 3 sata prije sjete da je neko prvenstvo ili smotra folklora za koje se znalo mjesecima unaprijed. Jel tak?

Koliko vidim, iako je Knor malo nepripremljeno započeo, nije počeo jutros oko 3 kad je morao ić kenjat pa je na školjki dobio inspiraciju, nego se već dulje vergla o ovome. Samo je reakcija kilava. Jbg, nije ovo restoran pa da naručujete, nego ovdje sami kuhate.

Također mislim da nema smisla odbaciti dosadašnje rezultate (ako itko ima sposobnost da ih objavi).
Koristite ih kad nastavite ili kao primjer.
Prijavljen

Odlikovanja
Stranica: 1 [2]
  Ispis  

Kreni na:  

Teamspeak 3 tsviewer
TeamSpeak 3 podaci ->OVDJE<-
Poslužitelj za članove foruma.
Koristite isti nadimak kao na forumu.

On-line stats
Last 10 Shouts:
Danas at 14:46:26
Rain hoćeš letit?
Ruj 09, 2010, 22:56:59
Eagle, odi odigraj s Thunderom
Ruj 09, 2010, 22:21:18
frag, neš mi uletilo za sutra, nemrem večeras letiti Tongue
Ruj 09, 2010, 22:07:44
cro dino, argonaut i ostali fantomi koji spilaju il2 ajmo na ts Smiley Smiley Smiley
Ruj 09, 2010, 21:40:15
Baba, TS?
Ruj 09, 2010, 19:59:00
 kad opet neće nitko odoh ja za  Milano pa u Monzu pa na utrku F1 pa se vidimo i čujemo za 4-5 dana
Ruj 09, 2010, 19:23:43
ajde, izazivam SVE !
Ruj 09, 2010, 18:02:58
issati, spalit ću od ovih pravila Tongue
Ruj 09, 2010, 16:03:23
Najnovije
napisao BabaLooey
[Danas at 20:37:13]

napisao BabaLooey
[Danas at 20:30:50]

[Danas at 16:34:45]

[Danas at 15:08:12]