vezani događaj
Stranica: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: Taktička karta u tiskanom obliku  (Read 653 times)
0 Članova and 1 Gost are viewing this topic.
=CVFS=Besmrtni

Vazno je umrijeti mlad - sto kasnije.
1st CVFS
*

Modest Member
Poruka: 289
Moć reputacije: 13
=CVFS=Besmrtni samo što nije pokrenuo motore.=CVFS=Besmrtni samo što nije pokrenuo motore.=CVFS=Besmrtni samo što nije pokrenuo motore.=CVFS=Besmrtni samo što nije pokrenuo motore.=CVFS=Besmrtni samo što nije pokrenuo motore.
« ,: Lip 14, 2010, 10:59:28 »

draga gospodo
ovdje možete da se predbilježite za Taktičku kartu u tiskanom obliku
original LO FC2 i DC BS

mjerilo = 1 : 500 000

Format =1400 x 1100 mm

mogučnost tiska na: papir ( može i foliju, cerada-platno i sl.)

cijena = tisak na papiru 200 kn fixno
                                   150 kn za registrirane članove svih naših eskadrila

NAPOMENA:
cijena tiska na drugom materijalu je na upit
pošto mi je tiskara u neposrednoj blizini kad se prijavite ja naručujem tisak
isporuku vršim po dogovoru
plačanje pouzećem

eto na vama je da se odlučite

1. BESMRTNI = isporučeno
2. BABALOOEY = isporučeno
3. SOLAR =  isporučeno
4.
5.
6.
7.
« Last Edit: Lip 30, 2010, 22:28:08 napisao =CVFS=Besmrtni » Prijavljen

Odlikovanja
Odlikovanja    Položen prijemni ispit CVFS-a Iznimni pothvati u održavanju živosti foruma i više od 200 objavljenih poruka
BabaLooey

God Member
Poruka: 1.582
Moć reputacije: 37
BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!
« Odgovori #1 ,: Lip 14, 2010, 13:45:24 »

Svaka čast na angažiranju!

Evo se predbilježujem. Karta je fakat detaljna i ako uzmemo veće količine, bolje ćemo proći.
To je cijena 150 kn bez obzira na količinu, pretpostavljam?

Budem napravio članak za web stranicu...

PS - E! pazi kako ćeš s njima dogovoriti "pakiranje"! Vjerujem da to oni znaju, ali napomeni da moraju složiti (ako to ne naplaćuju posebno) kao harmoniku, ili smotati u valjak.

PS2 - evo, stavio sam na web!
http://lockonhr.com/

PS3 - evo sam uspio preko admina poslati PM-ove skoro svima u vezi ove teme Smiley
« Last Edit: Lip 14, 2010, 14:18:13 napisao BabaLooey » Prijavljen

Odlikovanja
Odlikovanja    Za časnu i uzornu službu od prve godine foruma i objavljivanje 200 poruka Iznimni pothvati u održavanju živosti foruma i više od 200 objavljenih poruka Sudjelovanje na LAN letenju 28. 08. 2010. Priznanje za sudjelovanje u svim kolima lige Priznanje za uspješnost veću od 50% Priznanje za osvojeno 2. mjesto u ukupnom poretku po učinkovitosti Priznanje za sudjelovanje u najmanje 10 ligaških susreta Osobiti doprinos razvitku i ugledu foruma  i dobrobiti njegovih članova Iznimno junački i požrtvovani čin u borbi ili izravnoj ratnoj opasnosti Djelovanje na lokalnoj i međunarodnoj prepoznatljivosti hrvatskih letača Sudjelovanje u međunarodnim letačkim susretima
=CVFS=Solar

Squad Commander
1st CVFS
*

Modest Member
Poruka: 293
Moć reputacije: 7
=CVFS=Solar počinje vonjati na kerozin.=CVFS=Solar počinje vonjati na kerozin.=CVFS=Solar počinje vonjati na kerozin.
« Odgovori #2 ,: Lip 14, 2010, 14:43:33 »

Predbilježujem se za kartu u originalnoj veličini.
Ako se mijenja veličina karte mjenja se i mjerilo što otežava mjerenje udaljenosti. Preporučam originalnu veličinu.
Prijavljen

Odlikovanja
Odlikovanja    Za časnu i uzornu službu od prve godine foruma i objavljivanje 200 poruka Iznimni pothvati u održavanju živosti foruma i više od 200 objavljenih poruka Aktivni član 2 godine Instruktor na lovačkim zrakoplovima Priznanje za sudjelovanje u najmanje 10 ligaških susreta Priznanje za sudjelovanje u svim kolima lige Priznanje za uspješnost veću od 50% Priznanje za osvojeno 1. mjesto u ukupnom poretku po učinkovitosti
=CVFS=Besmrtni

1st CVFS
*

Modest Member
=CVFS=Besmrtni samo što nije pokrenuo motore.=CVFS=Besmrtni samo što nije pokrenuo motore.=CVFS=Besmrtni samo što nije pokrenuo motore.=CVFS=Besmrtni samo što nije pokrenuo motore.=CVFS=Besmrtni samo što nije pokrenuo motore.
« Odgovori #3 ,: Lip 14, 2010, 14:52:51 »

da to mi je poznanik i za mene je 150kn ako je na papiru ( to je da pokrije trošak tinte) kaže da nemože ispod toga a hebiga a ja sam mu rekao da će mi trebati za kompiće i tako mi je ponudio  150kn i nisam se previše cjenkao mislim da je to ok tinta je ipak skupa i kad mi je reakao cijene realno pristao sam na ovih 150 kn jer neda mi se kemijat s printerom doma i ljepiti a4 na a4
moja je već tiskana i izgleda super..
 200 kuna  je za padobrance ćisto ako ih i bude da si bar pokrijemo trošak TS za sljedeći period mada sumnjam da će netko naručit ovak sa strane

a što se tiče pakiranja mogu oni to i spakirat ali?? te tube su skuplje od samog printa
i to poakiranje treba platit
tako da ih ja budem smotao u rolu i predao vama pa si vi to spakirajte kako hoćete da se ne nabija trošak kužite zamolio sam ga da mi to napravi onako ispod šanka neču ga sad pilat za neka specijalna pakiranja
OK ?
« Last Edit: Lip 14, 2010, 20:44:05 napisao =CVFS=Besmrtni » Prijavljen

Odlikovanja
Odlikovanja    Položen prijemni ispit CVFS-a Iznimni pothvati u održavanju živosti foruma i više od 200 objavljenih poruka
=CVFS=Thunderhawk

1st CVFS
*

Starter Member
Poruka: 162
Moć reputacije: 2
=CVFS=Thunderhawk nema ni krila ni perja.
« Odgovori #4 ,: Lip 14, 2010, 15:19:26 »

Ne bih se štel mešat ali mi nije jasno kako mislite korisit tu jumbo kartu?! Najidelnije bi bilo kad bi bila otisnuta na nekom materijalu koji se može bez beda presavijat i gužvat? Mislim, nema smisla da mi kart stoji iza na zidu ili tako nešto pa da se svako malo usred leta moram ustajat da bi pobliže proučio stanje? A ako je ne mogu stalno koristit u letu, čemu taktička karta?  dunno86
Prijavljen

BabaLooey

God Member
BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!BabaLooey predstavlja inspiraciju!
« Odgovori #5 ,: Lip 14, 2010, 15:23:25 »

Tko se oće predbilježiti neka pritisne na vhu onaj gumb PRIJAVA.

@Besmrtni - da fakat, jel diemnzije kamče mjerilo? mislim, iste su kao i u eng reklami...
A slaganje (sklapanje) bi bilo harmonika, isti princip kao i kod profi arhitektonskih ispisa zaregistratora, samo zanm da neke knjižare naplaćuju slaganje tako velikih formata.

@Thunder - a kak koristiš autokartu tijekom vožnje? Belushi a la 1942, samo probiješ rupu u sredini kad dođe raskršće?  Cheesy
Prijavljen

Odlikovanja
Odlikovanja    Za časnu i uzornu službu od prve godine foruma i objavljivanje 200 poruka Iznimni pothvati u održavanju živosti foruma i više od 200 objavljenih poruka Sudjelovanje na LAN letenju 28. 08. 2010. Priznanje za sudjelovanje u svim kolima lige Priznanje za uspješnost veću od 50% Priznanje za osvojeno 2. mjesto u ukupnom poretku po učinkovitosti Priznanje za sudjelovanje u najmanje 10 ligaških susreta Osobiti doprinos razvitku i ugledu foruma  i dobrobiti njegovih članova Iznimno junački i požrtvovani čin u borbi ili izravnoj ratnoj opasnosti Djelovanje na lokalnoj i međunarodnoj prepoznatljivosti hrvatskih letača Sudjelovanje u međunarodnim letačkim susretima
=CVFS=Thunderhawk

1st CVFS
*

Starter Member
Poruka: 162
Moć reputacije: 2
=CVFS=Thunderhawk nema ni krila ni perja.
« Odgovori #6 ,: Lip 14, 2010, 15:31:23 »

Ne u autu koristim navigator. E kad smo kod toga bilo bi mi korisnije kartu u elektroničkom obliku učitat na nekakav uređajčić na kojem je mogu skrolat i zumirat bez problema.  kava2
Prijavljen

=VARP=Arg0n

Aircraft No. 27
2nd VARP
*
Satnik          
Active Member
Poruka: 309
Moć reputacije: 9
=VARP=Arg0n počinje vonjati na kerozin.=VARP=Arg0n počinje vonjati na kerozin.=VARP=Arg0n počinje vonjati na kerozin.
« Odgovori #7 ,: Lip 14, 2010, 15:38:31 »

Koji je to format papira???
Prijavljen

Neka je blagoslovljen Gospod, hridina moja, koji nauči ruke moje boju, prste moje ratu.
Odlikovanja
Odlikovanja    Iznimni pothvati u održavanju živosti foruma i više od 200 objavljenih poruka Za časnu i uzornu službu od prve godine foruma i objavljivanje 200 poruka Za sudjelovanje na najmanje 3 USL meča
=CVFS=Besmrtni

1st CVFS
*

Modest Member
« Odgovori #8 ,: Lip 14, 2010, 15:39:03 »

da
možeš imat u elektroničkom obliku i ja je imam na drugom monitoru i normalno scrolaš i zoomaš al malo je sporo jer je image poveći tako da ti procesor , RAM i grafička dosta trpe
 a hebemu al ste napravili filozofiju od ovog a ustvari je jednostavno

oš kartu

neš kartu

gotovo
Prijavljen

Odlikovanja
BabaLooey

God Member
« Odgovori #9 ,: Lip 14, 2010, 22:03:17 »

Ne u autu koristim navigator. E kad smo kod toga bilo bi mi korisnije kartu u elektroničkom obliku učitat na nekakav uređajčić na kojem je mogu skrolat i zumirat bez problema.  kava2
A onda auto parkiraj u sobu ili stavi komp u auto Cheesy

A ako nisi provalio, ima verzija za preuzimanje pa je učitaj u nekakav uređajčić. Ja sam tako radio s FC1 kartom, stavio bi je na drugi monitor. Moš skrolat, zumirat...

Koji je to format papira???
Issati...
Format =1400 x 1100 mm !!!
To ti je kod odavdje do vrata, a široko do prozora.

Evo ti slika, rasprostrta na širokom bračnom krevetu.

A mislim da se može nabaviti i tako veliki komad pleksi-glasa, pa staviš ispod ili ako je manji onda narolaš lijevi i desni kraj pa onda skrolaš tako. I ne troši struju Cheesy
Attached files Thumbnail(s):
« Last Edit: Lip 15, 2010, 01:30:56 napisao BabaLooey » Prijavljen

Odlikovanja
=CVFS=Besmrtni

1st CVFS
*

Modest Member
« Odgovori #10 ,: Lip 29, 2010, 13:24:28 »

zbog odlaska na GODIŠNJI ODMOR
nema isporuke u razdoblju od 01.07 do 20.07
< ------         ------ >
  spojene poruke
< ------         ------ >

P.S. SOLAR tvoja je spakirana za isporuku
javi se
« Last Edit: Lip 29, 2010, 20:17:32 napisao ZB Admin » Prijavljen

Odlikovanja
=CVFS=Knor
PERO, jebote jesi to ti?

Navigacija je moje drugo ime
1st CVFS
*

Active Member
Poruka: 332
Moć reputacije: 11
=CVFS=Knor bi mogao i poletjeti jednog dana...=CVFS=Knor bi mogao i poletjeti jednog dana...=CVFS=Knor bi mogao i poletjeti jednog dana...=CVFS=Knor bi mogao i poletjeti jednog dana...
« Odgovori #11 ,: Lip 29, 2010, 16:45:21 »

Jebate sad nebu niko letil kad besmtni ode Sad
Prijavljen

Odlikovanja
Odlikovanja    Za časnu i uzornu službu od prve godine foruma i objavljivanje 200 poruka Iznimni pothvati u održavanju živosti foruma i više od 200 objavljenih poruka Položen prijemni ispit CVFS-a
=CVFS=Solar

Squad Commander
1st CVFS
*

Modest Member
Poruka: 293
Moć reputacije: 7
=CVFS=Solar počinje vonjati na kerozin.=CVFS=Solar počinje vonjati na kerozin.=CVFS=Solar počinje vonjati na kerozin.
« Odgovori #12 ,: Lip 30, 2010, 23:47:55 »

Dobio i ja svoj primjerak , karta je odlična!  thumbsup1

Besmrtni  thankyou
Prijavljen

Odlikovanja
Odlikovanja    Za časnu i uzornu službu od prve godine foruma i objavljivanje 200 poruka Iznimni pothvati u održavanju živosti foruma i više od 200 objavljenih poruka Aktivni član 2 godine Instruktor na lovačkim zrakoplovima Priznanje za sudjelovanje u najmanje 10 ligaških susreta Priznanje za sudjelovanje u svim kolima lige Priznanje za uspješnost veću od 50% Priznanje za osvojeno 1. mjesto u ukupnom poretku po učinkovitosti
=CVFS=Knor
PERO, jebote jesi to ti?

1st CVFS
*

Active Member
=CVFS=Knor bi mogao i poletjeti jednog dana...=CVFS=Knor bi mogao i poletjeti jednog dana...=CVFS=Knor bi mogao i poletjeti jednog dana...=CVFS=Knor bi mogao i poletjeti jednog dana...
« Odgovori #13 ,: Srp 01, 2010, 12:23:17 »

Čovječe karta je jebeno ogromna može poslužit i za stoljnak kolko je kvalitetena Cheesy ( i to nije ironija)
Prijavljen

Odlikovanja
Odlikovanja    Za časnu i uzornu službu od prve godine foruma i objavljivanje 200 poruka Iznimni pothvati u održavanju živosti foruma i više od 200 objavljenih poruka Položen prijemni ispit CVFS-a
BabaLooey

God Member
« Odgovori #14 ,: Srp 01, 2010, 13:05:40 »

Besmrtni mi je rekal da je mogu ispis na gotovo bilo kakav materijal, ali ako taj drugi materijal dofuraš sam.
Dakle, mislim da je moguće na pravi stolnjak (s druge strane), ali dogovori se s njim Cheesy
Prijavljen

Odlikovanja
=CVFS=Knor
PERO, jebote jesi to ti?

1st CVFS
*

Active Member
« Odgovori #15 ,: Srp 01, 2010, 14:19:15 »

ili na zastore i riješim si problem stavljana karte na zid Smiley sad sam već totalno otiša off Smiley
Prijavljen

Odlikovanja
Stranica: [1] 2
  Ispis  

Kreni na:  

Teamspeak 3 tsviewer
TeamSpeak 3 podaci ->OVDJE<-
Poslužitelj za članove foruma.
Koristite isti nadimak kao na forumu.

On-line stats
Last 10 Shouts:
Danas at 21:25:46
ja online za 30-60 min
Danas at 14:46:26
Rain hoćeš letit?
Ruj 09, 2010, 22:56:59
Eagle, odi odigraj s Thunderom
Ruj 09, 2010, 22:21:18
frag, neš mi uletilo za sutra, nemrem večeras letiti Tongue
Ruj 09, 2010, 22:07:44
cro dino, argonaut i ostali fantomi koji spilaju il2 ajmo na ts Smiley Smiley Smiley
Ruj 09, 2010, 21:40:15
Baba, TS?
Ruj 09, 2010, 19:59:00
 kad opet neće nitko odoh ja za  Milano pa u Monzu pa na utrku F1 pa se vidimo i čujemo za 4-5 dana
Ruj 09, 2010, 19:23:43
ajde, izazivam SVE !
Ruj 09, 2010, 18:02:58
issati, spalit ću od ovih pravila Tongue
Najnovije
napisao BabaLooey
[Danas at 20:37:13]

napisao BabaLooey
[Danas at 20:30:50]

[Danas at 16:34:45]

[Danas at 15:08:12]

napisao StG77_mk108